Mijn diensten

Kids Bootcamp

Tegenwoordig zitten de meeste kinderen veel binnen in plaats van dat ze lekker buiten aan het spelen zijn. Onder andere hierdoor zijn bij het merendeel van de kinderen de afgelopen jaren de motorische vaardigheden afgenomen.

Hierbij gaat het om bewegingen waarbij de grove motoriek wordt aangesproken. U kunt hierbij denken aan de coördinatie tijdens het rennen. Het is ook te zien bij het gooien of bijvoorbeeld het weg schieten van een bal. Kinderen zijn eerder in onbalans.

Bij een Kids Bootcamp wordt er gewerkt aan de conditie door middel van stukjes hardlopen en het spelen van tikspellen. We gaan ook het spieruithoudingsvermogen vergroten door verschillende oefeningen te doen in een circuitvorm. Daarnaast worden er verschillende estafettespellen gedaan om het samen spelen te stimuleren en het om te leren gaan met winnen of verliezen.

Door middel van mijn Kids Bootcamp wil ik de kinderen laten ervaren hoe leuk het is om lekker buiten te spelen en sporten in groepsverband en tegelijkertijd worden hun motorische vaardigheden getraind. Een beetje regen of kou kan helemaal geen kwaad. Mocht het weer het echt niet toe laten dan kunnen mijn lessen ook binnen verzorgd worden.

Bootcamp volwassenen

Houd u er niet van om te sporten in een sportschool? Probeer dan eens een verfrissende Bootcamp in de buitenlucht.

Bij de Bootcamplessen van Sport Je Fris staat het groepsgevoel hoog in het vaandel. Door middel van samen te sporten en elkaar te motiveren wordt er net dat beetje extra gegeven om uw doel te behalen. Het plezier wordt daardoor ook vergroot. We gaan samen aan de slag met uw conditie door middel van joggen, verschillende loopvormen en SAQ-oefeningen (speedladder). We gaan uw spierkracht verbeteren met behulp van oefeningen met uw eigen lichaamsgewicht in circuitvorm en oefeningen in tweetallen.

Sportworkshops

Door mijn jarenlange werkervaring op verschillende BSO's ben ik in staat om op elke BSO een leuke Kids Bootcamp of andere sportieve workshop te verzorgen.

Deze Bootcamp/workshops kunnen in overleg met uw organisatie zowel binnen als buiten gegeven worden. Mijn activiteiten stem ik goed af op het aantal kinderen die eraan mee doen en de ruimtes die wij ervoor kunnen gebruiken.

Voor een Kids Bootcamp bij uw organisatie neem ik in principe mijn eigen materialen mee. Afhankelijk van de soort sportworkshop kan er materiaal aangeschaft of geregeld worden in overleg.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een sportief en geslaagd kinderfeestje? Dan bent u hier aan het juiste adres bij Sport Je Fris!

Met mijn jarenlange ervaring op pedagogisch gebied (BSO) en affiniteit met sport weet ik in samenspraak met u de kinderen altijd een leuke middag te bezorgen. Tijdens het kinderfeestje doen wij er alles aan om uw kind een geweldig feest te bezorgen wat hij of zij lang zal blijven herinneren.

Lekker actief bezig zijn is toch veel leuker en gezonder dan met zijn allen naar de bioscoop?

Afhankelijk van het aantal kinderen en wat u zelf in gedachte had zal ik een offerte voor u opstellen. Het is ook mogelijk dat Sport Je Fris iets verfrissend mee brengt voor tussen de activiteiten door.

U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

Bootcamplessen


Alle lessen ofwel trainingen bij Sport Je Fris zijn gebaseerd op een degelijke kennis van techniek en veiligheid. Onze doelstellingen zijn; conditieverbetering, gewichtsafname en sociale contacten opbouwen. Deze doelen zullen wij samen gaan bereiken!

Personal Training


Bij de Personal Training (PT) staan uw wensen centraal. Samen gaan we er alles aan doen om uw trainingsdoel te behalen. Dit gaan we doen met behulp van een specifiek trainingsprogramma dat we geheel op uw wensen afstemmen. Voor velen die starten met trainen is de drempel van de dichtsbijzijnde sportschool net te hoog. Het belangrijkste vind ik dat u zich op uw gemak voelt tijdens de PT-sessies. Van daaruit gaan we samen kijken naar uw wensen/mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen!