Kids Bootcamp

Tegenwoordig zitten de meeste kinderen veel binnen in plaats van dat ze lekker buiten aan het spelen zijn. Onder andere hierdoor zijn bij het merendeel van de kinderen de afgelopen jaren de motorische vaardigheden afgenomen. Hierbij gaat het om bewegingen waarbij de grove motoriek wordt aangesproken.

Bij een Kids Bootcamp wordt er gewerkt aan de conditie door middel van stukjes hardlopen en het spelen van tikspellen. We gaan ook aan de slag met kracht & coördinatie door verschillende oefeningen te doen in circuitvorm. Daarnaast worden er verschillende estafettespellen gedaan om het samen spelen te stimuleren en het om te leren gaan met winnen of verliezen.

Door middel van mijn Kids Bootcamp wil ik de kinderen laten ervaren hoe leuk het is om lekker buiten te spelen en sporten in groepsverband en tegelijkertijd worden hun motorische vaardigheden getraind. Een beetje regen of kou kan helemaal geen kwaad. Mocht het weer het echt niet toe laten dan kan de Kids Bootcamp ook binnen verzorgd worden.

Bootcamp volwassenen

Houd u er niet van om te sporten in een sportschool? Probeer dan eens een verfrissende Bootcamp in de buitenlucht.

Bij de Bootcamplessen van Sport Je Fris staat het groepsgevoel hoog in het vaandel. Door middel van samen te sporten en elkaar te motiveren wordt er net dat beetje extra gegeven om uw doel te behalen. Het plezier wordt daardoor ook vergroot. We gaan samen aan de slag met uw conditie door middel van joggen, verschillende loopvormen en SAQ-oefeningen (speedladder). We gaan uw spierkracht verbeteren met behulp van uitdagende oefeningen in circuitvorm en oefeningen in tweetallen.

Sportworkshops

Door mijn jarenlange werkervaring op verschillende BSO's ben ik in staat om op elke BSO een leuke Kids Bootcamp of andere sportieve workshop te verzorgen.

Deze workshops kunnen in overleg met uw organisatie zowel binnen als buiten gegeven worden. Mijn activiteiten stem ik goed af op het aantal kinderen die eraan mee doen en de ruimtes die ik ervoor kan gebruiken. Voor een Kids Bootcamp bij uw organisatie neem ik in principe mijn eigen materialen mee. Afhankelijk van de soort sportworkshop kan er materiaal aangeschaft of gehuurd worden in overleg.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een sportief en geslaagd kinderfeestje? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Met mijn jarenlange ervaring in het werken met kinderen (op de BSO) en affiniteit met sport weet ik in overleg met u altijd een leuk, sportief kinderfeestje te organiseren. Tijdens het kinderfeestje doe ik er alles aan om uw kind een geweldig feest te bezorgen wat hij of zij zich lang zal blijven herinneren. Afhankelijk van het aantal kinderen en wat u zelf in gedachten had zal ik een offerte voor u opstellen. U kunt altijd informeren naar de mogelijkheden.

Personal Training


Bij de Personal Training (PT) staan uw wensen centraal. Samen gaan we er alles aan doen om uw trainingsdoel te behalen. Dit gaan we doen met behulp van een specifiek trainingsprogramma dat we geheel op uw wensen afstemmen. Het belangrijkste vind ik dat u zich op uw gemak voelt tijdens de PT-sessies. Van daaruit gaan we samen kijken naar uw wensen/mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen!