Over mij

Ik ben Sander Dorresteijn, 36 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Van kleins af aan heb ik veel affiniteit met sport en kinderen. In mijn loopbaan heb ik het werken met kinderen daarom ook graag gecombineerd met het werken in de sport.
Sinds mei 2015 ben ik gestart met mijn eigen onderneming: Sport Je Fris.
Na jarenlang op de BSO te hebben gewerkt viel het mij op dat de meeste kinderen de laatste jaren motorisch minder sterk zijn en ze zich steeds minder soepel gaan bewegen. Het spelen achter (spel)computers heeft de voorkeur gekregen boven het buiten spelen. Dit is niet goed voor de ontwikkeling van hun grove motoriek.
De komende jaren wil ik hier proberen een verandering in te gaan aanbrengen door het verzorgen van sportworkshops op BSO’s en scholen. De kinderen zullen dan ervaren hoe leuk het is om samen te sporten in de buitenlucht! 
Sport Je Fris heeft hier een leuke, sportieve Kids Bootcamp voor. Bij deze workshop leren ze o.a. samenwerken tijdens het sporten en wordt er gewerkt aan hun coördinatie. De Kids Bootcamp is gemakkelijk aan te passen aan elke leeftijdscategorie en kan bij echt slecht weer ook binnen in een gymzaal worden verzorgd.
Naast deze Kids Bootcamp kunt u bij Sport Je Fris ook terecht voor andere sportworkshops voor op de BSO. Denk hierbij bijv. aan een voetbal- of tennistraining.
Kortom: voor leuke sportworkshops en kinderfeestjes kunt u zeker bij Sport Je Fris terecht!

11

Jaar


Zo lang heb ik ervaring in het werken met kinderen!
8

mei 2015


Gestart met mijn eigen onderneming Sport Je Fris.

Diploma's

Certificaten

AALO Bootcamp Instructeur

AALO Kettlebell Instructeur

AALO Fitness Trainer Level 1

AALO Fitness Trainer Level 2

SCW Sport, Spel en Amusement

Diploma Bedrijfshulpverlener

Gordon Training, communiceren met kinderen

“Knap lastig, omgaan met kinderen op de BSO”

Certificaat Eerste Hulp